Vattenverket

Vattenverket är föreningens egna och har avancerad vattenrening för att kunna leverera ett högkvalitativt vatten till samtliga hushåll i föreningen. Detta kräver ett kontinuerligt underhåll och skötsel det görs huvudsakligen av Kjell Andersson och Leif Paulsson.

För närvarande utreder vi vilka möjlighet vi har att ytterligare säkra vårt framtida vattenbehov.

Styrelsen har i uppdrag från årsstämman att ta fram förslag på kort- och långsiktig lösning för vattenverket till årsstämman 2020

• Gräva nytt borrhål för ökad vattentillförsel
  • Använda sjövatten från Yngaren
  • Fortsätta som idag men med utökat underhåll samt vid behov fylla på vattentankarna